H E A L  distans

–   med Åsa Miljand & Magdalena Kay  – 


Åsa och Magdalena öppnar upp ett fält för djupt transformerande healing och samverkar med ärkeänglar, uppstigna mästare och ljusguider. Den violetta och smaragdgröna flamman utgör viktiga element i denna healingform och det kommer även igenom kraftfulla budskap från både Åsa och Magdalena som oberoende av varandra skriver ned en varsin rapport som mottagaren sedan får ta del av.

Själva healingen pågår under 60 minuter, därefter skrivs rapporterna och under den tiden kan energierna fortsätta att flöda. Skriften i rapporterna är även de laddade med healing och ljuskoder. Healingen sker därför på många olika plan och nivåer samtidigt. Rapporterna får du mailade till dig samma dag.

60 minuter, 1800 kr.
Betalas via swish till Åsa och Magdalena

H E A L  online

–   med Åsa Miljand & Magdalena Kay  – 


På samma sätt som vid distans öppnar Åsa och Magdalena upp ett fält för healing och samverkar med ärkeänglar, uppstigna mästare och ljusguider med den violetta och smaragdgröna flamman som viktiga element. Skillnaden mellan online och distans är att du möter Åsa och Magdalena via Skype och får energiöverföringen på ett mer personligt plan. Budskapen får du ta del av direkt under healingsessionen och efteråt får du en inspelning av Skypemötet via Sprend. Sessionen pågår under 90 minuter.

90 minuter, 1800 kr.
Betalas via swish till Åsa och Magdalena

Tillgängliga tider:
Lördag 27 maj
Söndag 28 maj
Måndag 5 juni
Tisdag 6 juni
Lördag 10 juni
Söndag 11 juni

Varmt välkommen att boka genom att fylla i uppgifterna nedan!