Hur allting startade

Magdalena Kay • Energierna för Januari • Photography: Magdalena Kay


Året är 2020. I stort sett hela världen har varit nedstängd större delen av året och i spåret av den storskaliga pandemin så har ingenting riktigt varit sig likt. Ekonomin har sjunkit i botten, det har varit stora restriktioner på resor, nöjen och andra former av socialt liv och de flesta möten har skett via Zoom och Teams.

För min och Åsas del har det därmed inneburit desto fler resor i det inre och vi har ägnat större delen av året till att meditera – på distans. Åsa har befunnit sig söder om Stockholm och jag har befunnit mig på den västra sidan medan vi begett oss på eteriska resor, besökt svunna platser och mött uppstigna mästare och andra högt utvecklade guider. Under året har vi genomgått många aktiveringar, initieringar och skiften som vi nu gärna vill dela med oss av.

Både jag och Åsa har befunnit oss på den andliga vägen i många år, även om jag själv inte har arbetat lika mycket inom det andliga så som Åsa har gjort. Men jag har så långt tillbaka som jag kan återblicka haft kontakt med uppstigna mästare, ärkeänglar och högt utvecklade ljusvarelser, vilka har undervisat mig och stöttat på min väg. Visionen som jag och Åsa delar är att en sådan kontakt ska vara möjlig för alla. Därmed har vi slagit oss samman för att samverka i detta och vår första healing cirkel; Tempelresor har vi utformat med strävan att deltagarna ska få ta del av liknade processer och möten som vi själva har gjort genom året.

Det är med stor glädje som vi nu öppnar upp dörrarna för denna healing cirkel som startar redan 21 januari, 2021.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s