Energierna för december

Magdalena Kay • Energierna för Januari • Photography: Magdalena Kay


Vi har kommit till sista månaden på året. Det har varit ett turbulent år, tufft för många men också otroligt betydelsefullt för mänsklighetens uppvaknande. För mig personligen har året inneburit oräkneliga skiften, väldigt många integreringar av interdimensionella aspekter och jag har klivit in i både en och flera portaler. Kanske skulle man kunna beskriva året 2020 som himlen och helvetet på jorden, på en och samma gång.

När jag tonar in på december så ser jag mig stå inför ett helt nytt landskap, inte alls så där grönt med bördiga kullar och upplyst av en varm, omfamnade sol såsom jag brukar föreställa mig den nya världen utan jag står mitt i universum med hela vintergatan vid mina fötter. Runt om mig ser jag stjärnor överallt och galaxen lyser i ett starkt gyllene sken. Där jag står mitt i det otroliga rymdlandskapet så känner jag stor förundran: det är nu jag ska använda mig av alla nycklar och kunskap som givits mig, får jag till mig. Det är nu jag förväntas veta hur jag skapar med de stora skaparenergierna. Det är inte direkt rädsla jag känner inför insikten, snarare blir jag överväldigad. För med uppgiften kommer stort ansvar. På den här nivån måste man ta ansvar för sina handlingar och tankar, väl medveten om att allt man skapar börjar med en tanke. Var försiktig med det du önskar för det du önskar ska du få, är ett begrepp som blir verklighet på detta plan. Så därför är det viktigt att endast hålla de högsta tankarna om sig själv och sin omvärld.

Så här i slutet av året går förlöparna in i den nya eran först. Vi axlar våra roller, de roller vi tackat ja till innan vi gick ned på jorden, och inom oss så vet vi vad vi måste göra, inom oss hör vi vårt kall skalla. Det rör sig som en rungande kraft inom oss, som en jättevåg skjutsar den oss fram och det finns inte längre någon återvändo. Vi måste nu göra vad vi är menade att göra. Här, just denna månad, så är det ännu otroligt många skiften som ska ske och därför är det viktigt att vi ljusarbetare både håller ihop och positionerar oss.

Det jag ser inför månaden är dock inte verkligheten för alla. I denna tid finns det en uppsjö av verkligheter såväl som möjligheter och det är vi som väljer vad det är vi vill uppleva. Men vad andra föreställer sig kan jag inte se där jag befinner mig i Vintergatan, mitt bland alla enorma krafter som är i verket. Den gamla världen hörs inte ens längre som ett brus i fjärran mer. Här är allt tyst, som om jag befinner mig i ett isolerat rum och den gamla världen befinner sig långt, långt, långt där nere. Så långt ned att jag inte ens kan se den. Det är inte viktigt för mig vad de andra upplever, det viktiga här och nu är att jag gör det jag ska göra: hålla frekvensen för den nya tiden så att högre energier kan komma ned. Denna månad kommer jag och många med mig släppa många aspekter av självet som inte längre är nödvändiga, mycket bagage och gamla energier. Allt bråte ska skifta bort och transmuteras till högre visdom, kärlek och ljus. Jag hör till och med trumpeter spela, det är änglarna som nu befinner sig runt om jorden och spelar den fanfar som vi så länge väntat på. Det är så oerhört mycket aktivitet på jorden just nu och det är som om hela galaxen har sin uppmärksamhet på jorden i detta skede.

I den takt som nya aspekter integreras inom oss tillgodogör vi oss också ny eller bortglömd kunskap. Detta har pågått genom hela året och kommer att fortsätta att ske även denna månad. Allt går så fort nu och allt är så komprimerat. När vi blickar tillbaka på december 2020 kanske det kommer att kännas som att endast denna månad var lika innehållsrikt som ett år. Det kommer att vara stark galaktisk nävaro genom hela december och kontakten med våra team kommer att förstärkas. Men det är viktigt att inte låta olika distraktioner och störande energier dra ned oss i denna tid, vi bör röra oss medvetet bort från det som känns tungt och jobbigt och dra oss undan om endast för fem minuter för att rensa huvudet och balansera oss själva. Det är så viktigt just nu att vi står stadiga i vårt eget ljus, att vi verkligen är de ljuspelare som vi är kallade att vara. Här och nu behöver vi alla lysa som de stjärnor vi är. Tillsammans skapar vi det nätverk av ljus som tänds upp över hela världen och bistår jorden och mänskligheten i dess uppstigning. Och vi är alla kallade till uppgiften. Nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s