En ny tid ser sin gryning

Magdalena Kay • En ny tid ser sin gryning • Photography: Magdalena Kay


Många av oss har gått upp en utvecklingsnivå, eller flera, inför det nya året som nu tar vid. Ja, egentligen inför den nya tidsåldern som på allvar öppnat upp sina portar under vintersolståndet 2020. Jag ser det som att vi stiger in i en ny era där vi fullkomligt översköljes av gudomlig kraft, som om himlen öppnat sig ovan oss och vi står mitt i ett massivt regn av gyllene stoft. När vi skiftar ur det gamla; tankemönster såsom rädslor och begränsningar, så är vi redo att öppna upp oss inför en större verklighet. I vårt naturliga tillstånd, de aspekter vi är i den högre sfären, är vi fria från de tankar som håller oss fast i begränsningar och hindrar oss från att vara de vi i sanningen är. Nu i den nya tidsåldern har vi äntligen chansen att bli mer av det vi är, att tillgodogöra oss kunskaper och förmågor som tidigare legat slumrande inom oss för att invänta den rätta tiden att få komma till sitt fulla uttryck. Vi har under de senaste åren frigjort oss ifrån enorma bagage som vi inte längre är i behov av. Det är därmed med lättare sinnelag och förnyade själv som vi stiger in i den nya tiden.

Livet kommer förmodligen inte vara en dans på rosor för alla den närmaste tiden. Om året vi nu är på väg att lämna upplevdes kämpigt för många och bäst kan beskrivas som en lång berg och dalbana med djupa dalar och skyhöga höjder så är detta något som fortfarande kommer att vara verkligheten för flertalet människor en tid framöver. Vi måste helt enkelt lära oss att navigera i stormarna och hålla fokus på det vi är här för att skapa. Dra ut kontakten från tv:n och dra dig undan sociala medier och nyheter om du finner det svårt att balansera dig i allt kaos och all oreda som uppstår i den yttre världen. Du behöver inte bjuda in kaoset och världens alla olyckor in i ditt liv och du kan välja att stänga allt oljud ute för att istället gå djupare in i dig själv och finna det lugn och harmonin som världen nu är i ett sådant stort behov av. Öppna ögonen för skönheten och friden som finns överallt, allt du behöver göra är att skifta ditt sätt att se och lära dig att finna livets guldkorn som finns utströdda i din omvärld. Skönheten kan du finna i morgontimmens första strålar som sakta värmer upp jorden från kvällens köld, eller i koltrastens sång som väcker dig på morgonkvisten. Världen behöver inte alls vara en mörk och ödesdiger plats, allt handlar om vad du är villig att se. Och vad som finns i ditt hjärta. Det du känner inom dig attraherar du i ditt liv. I denna nya tid då medvetandet har förhöjts hos många så går det mycket snabbt och enkelt att manifestera, skapelsekraften är mycket stark nu, så var uppmärksam om vad du önskar och vad du drar in i ditt liv.

Så vad 2021 innebär för just dig handlar om vad du är inställd på. Lite såsom det har varit i det gångna året så kan även detta år bli antingen paradiset eller helvetet på jorden, beroende på vad du sätter ditt fokus på. Om du väljer att släppa taget om de begränsningar och hinder som står i din väg kan du skapa de möjligheter som krävs för att leva det liv du önskar.

Jag förutspår en ljus framtid för de av er som väljer möjligheternas väg. Vi står vid tröskeln till en ny era då vi översköljes av gåvor och då dörrar öppnas för oss. 2021 är början på en ny tid som leds av stora tänkare och begåvade kreatörer. Stora idéer ska födas och förverkligas. Nya uppfinningar ska se dagens ljus. Vi kommer alltmer gå tillbaka till naturen, värna om djuren och vår miljö. I den takt vi förändras och utvecklas på ett högre plan så kommer vi alltmer förskjuta de värderingar vi en gång levt efter då makt och status hägrade. Vad vi ser är en tidsålder som når sitt slut och förstörelsen kan upplevas som upprörande för många, men det är inte slutet vi ser – utan en ny värld som möter sin gryning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s