Energierna för Mars

Magdalena Kay • Energierna för mars • Photography: Magdalena Kay


Denna månad kommer med en djup, safirblå energi i vilken gnistor av diamantljus sprakar som små stjärnor i allt det oändliga blå. Det är ärkeängeln Mikaels energi som kommer in tillsammans med en stark manifestationskraft och då i synnerhet manifestation av det som är viktigt i just ditt liv. Det du är här för att göra. Många saker har satts i verket och krafter har verkat i bakgrunden för din fördel utan att du kanske har varit medveten om det, men nu ska slöjorna lyftas. Medan mycket tycks ha stått stilla under en lång tid, ja emellanåt kanske det till och med har känts som om saker och ting gått bakåt, så börjar saker och ting äntligen röra sig åt rätt riktning igen. Vi får återigen en skjuts framåt. Denna gång har vi uppbackning av kosmos krafter som kan ge våra projekt en plötslig rivstart. 

Vi har ett mycket starkt stöd av Universum denna månad. Det är som om närvaron av våra guider och hjälpare är extra kraftfull och samarbetet upplevs starkare. Men sanningen är att guiderna alltid har funnits där, skillnaden mellan nu och då är att slöjorna till de högre dimensionerna har blivit tunnare och vi kan uppleva dessa frekvenser på ett mer medvetet plan än tidigare. Så kommunikationen med våra guider och hjälpare lär också bli tydligare nu, liksom vår intuition och förmåga att kommunicera telepatiskt. I samma takt som vi går in i det nya så uppmuntras vi att bli mer av det vi är och vara sanna i oss själva. Vad är sant för dig? Vad skänker dig sann glädje? Det är viktiga frågor att ställa sig för att välja rätt väg. Vårt kall behöver dock inte vara något som syns och vi behöver inte nödvändigtvis bli erkända för det vi gör. Vad som sker i bakgrunden, i det dolda, kan vara minst lika viktigt och ibland till och med viktigare än det som sker i fullt strålkastarljus. Sätt därför värde på vad just du är här för att göra. Alla behövs i de roller vi kommit för att spela. 

Ärkeängeln Mikael välsignar oss denna månad med den blå strålens närvaro och det är den gudomliga viljan som står i fokus. Hela Universum samverkar för att den gudomliga viljan ska kunna manifesteras genom oss och vi får stöd att gå djupare in i våra roller och bli mer av det vi är, det vill säga: våra förmågor förstärks och vi får större kunskap om det vi kommit för att göra. När vi är redo att kasta oss ut så får våra projekt plötsligt medvind i sina segel och vi kan se hamnen i horisonten, väl förvissade om att vi är på rätt väg. 

Med detta sagt så innebär det inte att turbulensen på jorden är över. Det kommer nog att vara turbulent på jorden en tid framöver, men allt sker parallellt, det gamla som söndras och det nya som byggs upp. På samma vis så separeras den gamla världen med den nya alltmer och du uppmanas att välja vilken värld du vill tillhöra. Är du redo att släppa taget om dina begränsningar, dina rädslor som hållit dig tillbaka? Är du redo att gå framåt och bli en samskapare i den nya världen eller behöver du ännu tid att transformeras in i det nya? Valet är ditt. Men vad du än väljer så finns det redan en värld därute som väntar på att bli utforskad. 

I det nya styrs vi inte längre av våra begränsningar och rädslor utan lever med full tillgång till allt det vi önskar oss. Vi står i direkt samklang med skapelsekraften och vi förstår till fullo att det är vi som är skaparna av denna värld. Så låt oss därför skapa världen utifrån vår högsta potential: våra högre jag som vi successivt integrerar alltmer i våra kroppar. I samma takt som du föds på nytt så skapas också den nya världen. Därför är din roll på jorden mycket viktig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s