Energierna för augusti

Magdalena Kay • Energierna för augusti • Photography: Magdalena Kay


Månaden startar med ett gyllene lyster, inbäddat med ljuskoder och aktiveringar. Vi befinner oss just nu i mitten av Lejonportalen, vilken pågår ungefär från den 26:e juli till 12 augusti och når sin höjdpunkt 8 augusti varje år. Vid denna tid så står vi i direkt inflytande under Sirius och portalen står öppen för de högre galaktiska dimensionerna. Nu erbjuds en stark kontakt med våra guider och stjärnvänner, vi kan få igenom budskap från höga dimensioner och våra drömmar kan också ha en annorlunda karaktär. Detta är vanligt under inflytandet av Sirius. Det är en magisk tid då vi får en extra skjuts i vår andliga utveckling och Universum bistår oss på alla sätt det går för att höja vårt medvetande och uppgradera våra kroppar till en ny nivå. Vi kommer därmed möta hösten som nya individer, med nya insikter och kanske även helt nya visioner om vad vi vill uppnå. Vi har kommit en lång väg, ända sedan i våras har vi genomgått en lång period fylld av intensiva skiften och transformation. Under sommaren har vi förhoppningsvis fått tid att integrera mycket av de skiften som skett och när vi nu närmar oss hösten är vi beredda att ta oss an de uppgifter som förberetts för oss. Kanske vet inte alla vart de är på väg än, men sikten klarnar alltmer ju längre in i det nya vi rör oss även om somliga fortfarande behöver skifta lite till innan de får den klarhet de önskar.

I de kraftfulla aktiveringar som sker kan gamla minnen vakna till liv, minnen från svunna civilisationer och tidigare liv. Gamla aspekter kan återvända för att ge oss tillgång till glömd kunskap som vi bär inom oss och nu kan ha användning av. Det är som om dessa gamla aspekter av oss själva vaknar för att integreras i vårt nu, så att vi får större tillgång till våra multidimensionella själv. Sommaren har bjudit på många nedladdningar och aktiveringar och detta kommer att pågå ytterligare en tid.

Parallellt med alla underbara nedladdningar och aktiveringar så kan det också vara lite turbulent på sina håll då mänskligheten ännu befinner sig i en mycket djupgående transformationsprocess. Försök att inte dras med i andra människors dramer och konflikter, stå stadigt i ditt ljus och var den pelare av ljus som du är kallad att vara. På så vis bistår du Universum att höja frekvenserna på jorden och du påverkar också andra att öppna sina hjärtan och aktivera sina högre själv. Så länge du står stadigt i ditt ljus så påverkas du mindre av alla de dramer som pågår utanför dig själv.

Trots att många fortfarande har semester i augusti så börjar livet åter ta fart redan nu. Det är som att vi lägger in en högre växel och sätter gasen i botten, angelägna om att komma igång med vad det än är som kallar på vår uppmärksamhet. Det är för att vi under våren upplevde sådan stor frustration över svårigheterna att få igenom våra planer och nu då energierna äntligen är gynnsamma för oss så är vi ivriga att få komma igång igen. Det som varit dolt för oss under våren har klarnat nu och vi går från klarhet till klarhet. Har vi en klar bild över vart vi är på väg så kan ingenting hejda oss i denna tid. Vindarna är äntligen med oss och enda vägen är fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s