Energierna för November

Magdalena Kay • Energierna för november • Photography: Magdalena Kay


När jag tonar in på november så ser jag en silvrig ton, en mycket ren och hög energi som strömmar ned över jorden som ett silverskimrande regn från ovan. Ljuset går rakt in i våra hjärtan och öppnar upp oss ännu mer. Det innebär att ännu mer utrensningar skall ske. Skiftet som just nu äger rum går om möjligt in i en ännu intensivare fas under årets två sista månader, som för att pressa ut det allra sista av oss som håller fast vid det gamla och inte vill förändras. Vi är under förändringarnas tid och förändringar skall ske. Det går inte att stiga in i det nya och på samma gång hålla sig fast vid det gamla. Alla delar av oss måste skifta för att det stora skiftet skall ske.  

Den silvriga tonen jag ser talar också för en inre mognad som vi just nu genomgår. Alla de gamla sår och blockeringar som kommit upp på ytan kan vi nu se på med nya ögon, utifrån ett högre perspektiv och vi inser att vi nu inte längre är i behov av att agera utifrån det inre barnet. Vi har läkt och vi har mognat, vi är nu redo att gå vidare i en mer integrerad form. Vi har vuxit. Från att ha varit sårade barn med många inre sår att läka så har vi nu hängivet oss Den stora modern som ser på världen utifrån ett högre perspektiv och med en högre visdom. Vi inser att vi inte längre är barn och att vi för länge sedan har lämnat skolgården bakom oss, vi är vuxna nu och det är dags att ta fullt ansvar för våra handlingar och tillämpa allt det vi lärt oss genom åren. Lärjungen har blivit Mästaren och världen väntar att få ta del av all den kunskap som lagrats inom oss, inte bara i detta liv utan i många, många liv. Vi alla behövs nu för de specifika gåvor och talanger som vi fötts med. Så det är dags att krypa fram ur våra skal och våga möta vilka vi i sanningen är.

Den silvriga tonen symboliserar det gudomliga feminina och det är gudinnans skrud vi iklär oss då vi har gjort oss av med alla lager av osanningar som vi tidigare varit klädda i. Gudinnans energi kliver in allt tydligare ju mer vi går in i det nya, för det är det gudomliga feminina som ska råda i den nya tiden.

Ännu en portal öppnar sig nu i början av november. Slöjorna tunnas ut och under veckan kan kommunikationen med våra guider att öka. För de som har utomjordiska följare kan den galaktiska närvaron öka och det kommer att jobbas mycket med oss under nätterna. Det är verkligen en förunderlig tid vi lever i och varje tillfälle då vi känner närvaron av våra gudier eller stjärnvänner är en tid att hedra.

Så är det även Allhelgonahelgen i slutet på veckan, vilket traditionellt sägs tunna ut slöjorna mellan vår värld och andarnas värld. Vi kan då få möjlighet att möta våra nära och kära som gått över till den andra sidan. Kanske får du ett budskap i form av en viskning eller en doft, kanske kommer budskapet mer som en del av en text som påminner dig om någon eller något. Eller så drömmer du om någon som gått vidare.

Månaden kommer att bjuda på både mystik och intensivitet. För somliga kan öppningen av hjärtat upplevas som en ström av värme som sprider sig genom bröstet medföljt av känslor som upprymdhet och eufori medan andra kan uppleva ökad ångest och svårigheter att sova om nätterna. Det gäller då som vanligt att ta hand om sig själv och försöka komma ut i naturen och solen så ofta det går. Tänk också på att du medvetet kan skifta din energi om du känner dig nedstämd eller låg, du behöver inte låta dig sjunka ned i en mörk avgrund utan botten utan kan istället skifta dig ur mörkret och hänge dig ljuset. Ersätt dina mörka tankar med ljusa sådana. Låt ljuset som väcks upp allt mer i ditt hjärta sprida sig i ditt inre och tända upp varenda mörka skrymsle inom dig. Låt ljuset skina som den stjärna du är.  För världen behöver dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s