Energierna för januari

Magdalena Kay • Energierna för januari • Photography: Magdalena Kay


Vi lämnar ett händelserikt år bakom oss, ett år med extra allt. Under 2021 har vi genomgått djupa transformationer och mycket djupgående utrensningsprocesser har tagit vid som medfört stora förändringar inom oss såväl som i våra personliga liv. 2021 har även bjudit på underbar magi då kraftfulla portaler har öppnat upp sig en efter en under året, den ena kraftfullare än den andra. När så här mycket högfrekvent energi kommer ned från ovan så lämnar det ingen av oss oberörd, energin går rakt igenom oss och för upp allt på ytan som inte längre tjänar oss och förändrar oss på alla plan.

Nu efter julhelgerna så lugnar tempot ned sig lite och vi får tillfälle att landa lite i allt som hänt. Januari är därmed tiden då vi skakar av oss skuggorna från det gångna årets reningsprocesser. Sakta trevar vi oss fram i någon slags nyvaken slummer och upptäcker att världen är kvar, precis som vi lämnat den. Det är som om våra medvetanden befunnit sig i ett märkligt vakuum under en tid och de processer som många gått igenom har onekligen skakat om och fått saker att ruskas upp till ytan. Kanske är beskrivningen på det tillstånd vi just lämnat mer att likna vid en centrifug då framförallt höstens rening har skakat ur oss varenda droppe som hör till det vi inte längre önskar hålla fast vid. Nu är vi rena men ännu en aning omtumlade.

Den stora reningsprocess som pågått på jorden är emellertid ännu inte klar. Många är det som fortfarande tvingas gå igenom skuggorna och bearbeta mörkret som finns såväl runt oss som inom oss, de obearbetade såren och mönstren som hindrar oss på vår väg. Guiderna kallar tiden vi befinner oss i för The great purge. Den stora reningen som i slutändan ska leda oss till upplysning och byggandet av den nya värld som vi alla är här för att skapa på olika sätt.

Även om vi ännu befinner oss i mitten av jordens stora reningsperiod så för 2022 med sig ett löfte om att ge medvind till våra kreativa projekt, i synnerhet de projekt som har ett spirituellt syfte och vi får vind i våra segel att kunna förverkliga våra drömmar. Så ta vara på dagen. Lev i nuet och upplev magin i att ta dig an dina mål steg för steg. Fler mirakler kommer att ske bara du tonar in på rätt frekvens. Jag kan se det i mitt inre som att varje steg lyses upp med ett starkt gyllene ljus och att vi nu steg för steg lär oss att navigera i den nya världen som är fylld av mirakler.

Det finns de av oss som under lång tid gått före och visat vägen. Byggmästarna. De som har lärt sig att bemästra kunskapen att skapa det vi önskar för ett högre syfte och som blivit kallade att sätta grunden för vår nya värld. De går nu framåt i stadig takt och fler av dem vaknar upp. 2022 kommer att bli ett viktigt år för genombrott av olika slag och vi kommer verkligen kunna se stora förändringar ske på ett större plan om vi bara är villiga att lyfta blicken från all misär och destruktivitet som också sker på vår jord. Detta år kommer den nya världen att spricka upp alltmer och det yttre skal som har hållit oss fångna och i ovetenskap ger nu vika desto fler av oss som vaknar upp. Förändringen kan inte hållas tillbaka, den sker nu på alla plan.

Januari börjar med en nymåne som inträffar redan imorgon, söndagen 2 januari. Det är en utmärkt tid att sätta frön för våra intentioner och önskemål för 2022. Se då till att inte hålla tillbaka utan håll dina önskningar högt, för vår allas bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s