Dagens budskap

Dagens budskap är: Kiss the dragon. Du kan inte helt och hållet transformera skuggorna inom dig om du inte omfamnar dem först. Uppmärksamma dem, acceptera dem, tacka dem för de lärdomar de skänkt dig och transformera dem därigenom till ljus. Allt för många gånger så föreställer sig människor att det räcker med ett piller, eller en kosmisk dusch, och därefter är alla våra bekymmer som bortblåsta utan någon ansträngning men så enkelt är det inte. Vi är här för att lära oss och om alla våra läxor upplöses utan att vi drar lärdom från dem vad har de då gjort för nytta?

Det krävs ibland mod för att bemöta sina rädslor och ibland visar sig våra rädslor som skräckinjagande monster, vet då att du själv har skapat dem och dessa skuggsidor av ditt eget själv behöver likväl uppmärksammas och få sin röst hörd innan de är redo att släppas taget om och återgå till ljuset. Den styrka du erövrat på vägen är ytterligare en juvel att lägga till i din växande skattkammare inne i ditt hjärta.

Magdalena Kay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s