V Å L Å D A L E N

R E T R E A T

Ledare: Magdalena Kay & Anna Hansen
Plats: Vålådalens Fjällstation
Datum: 18-22 juni
Kostnad: 4000 kr

Resekostnader, logi samt frukost och lunch ingår ej


Känner du ett kall att bistå i öppningen av portalen vid Nordpolen? Vill du också bege dig norrut för att du känner hur en uråldrig kraft ropar på din själ? Eller önskar du bara se mer av vårt vackra land, umgås med likasinnade och ägna dagarna åt energiarbete och meditation?

Den 18-22 juni beger sig Magdalena Kay tillsammans med Anna Hansen till de magiska landskapen i Vålådalen som ligger i Åre för att hålla ett retreat vid sommarsolståndet. I denna avskilda del av Sverige, mitt i de jämtländska fjällen, är det nästan som att stiga in i en annan värld bortom tid och rum. Landskapen är som tagna ur Tolkiens sagovärld och platsen har en stark prägel av samekultur med renar som strövar fritt i naturen. Kvarlämningar finns från såväl istid som vikingatid och mitt ute i vildmarken döljer sig en vacker kraftplats med mystiska pyramider som skapats av inlandsisen för många tusen år sedan. I dessa magiska landskap döljer sig en uråldrig urkälla djupt under marken som inväntar den rätta tiden för att bli återupptäckt.  

Vi kommer att utforska platsens mysterier, ägna dagarna åt enklare vandring (förutom utflykten till pyramiderna som är en längre tur), meditation ute i naturen då vi kopplar upp oss med gudomliga väsen, aktiveringar och energiarbete och umgänge vid öppen eld. Varje deltagare kommer att få en kortare individuell healingsession och vid själva sommarsolståndet intar vi en vegetarisk buffé då man gärna får bidra med något enkelt att äta som exempelvis oliver eller soltorkade tomater. Kvällen avslutas sedan med rituell dans med trumma och skallror under midnattssolen.  

Observera att besöket till pyramiderna är en heldagsutflykt med en vandringsfärd på 22 km tur och retur och med varierad terräng så du behöver ha normalgod kondition, vattentäta vandringsskor och bekväm ryggsäck som rymmer matsäck, termos och extra kläder utifall det blir kallt och regn. 

Ledare: Magdalena Kay & Anna Hansen
Plats: Vålådalens Fjällstation
Datum: 18-22 juni
Kostnad: 4000 kr

Resekostnader, logi samt frukost och lunch ingår ej


INFORMATION

Betalning: Vid anmälan betalas en depositionsavgift på 1500 kr, resterande belopp betalas senast 27 mars.

Observera att depositionsavgiften ej återbetalas vid avbokning. Vid avbokning efter 27 mars så debiteras hela fakturabeloppet. 

Om inte tillräckligt många deltagare anmäler sig så kan retreatet behöva ställas in. Hela beloppet återbetalas till samtliga deltagare i så fall. Detta gäller även om retreatet behöver ställas in av annat skäl. 

Resa:

Bil: Med bil följer du E4:an till Sundsvall och tar sedan av till E14 till Undersåker, Åre, därefter väg söderut mot Vålådalen. Det är drygt 63 mil från Stockholm och tar då ungefär 7, 33 timmar att köra. 

Tåg: Du reser till Undersåker tågstation och tar därifrån buss/taxi till Vålådalens fjällstation. Tågresan tar ca 6, 33 timmar om du tar morgontåget och bilfärden från tågstationen till Vålådalens fjällstation tar ca 20 min. 

Mat: 4 vegetariska middagar ingår i kurskostnaden då vi äter gemensam middag i Dalastugan. Du behöver dock ordna din frukost och lunch själv och matvaror till dessa behöver inhandlas på vägen innan ni anländer till ert boende då närmaste butik befinner sig i Undersåker drygt 28 km bort där även tågstationen finns. Möjlighet till storkok finns i en separat stuga med tillgång till flera spisar och kylskåp mm.

Restaurangen på Vålådalens fjällstation kommer endast att vara öppen om tillräckligt många gäster har bokat in sig på hotellet. Mer information om eventuella öppettider får du i vår Facebookgrupp som vi kommer att starta i anslutning till resan. 

Boende: Vi har förbokat tre gemytliga stugor åt de som önskar. Två tvåbäddsstugor och en fyrabäddsstuga. Kontakta oss vid intresse så skrivs bokningen på önskad stuga över på er då ni själva ansvarar för betalningen. Det är först till kvarn som gäller. 

2 bäddsstuga kostar 4140 kr för 4 dygn. 2070 kr/per person.
4 bäddsstuga kostar 4900 kr för 4 dygn. 1225 kr/ per person om ni är 4 personer. 

Stugorna har självhushåll med spis, kylskåp, toalett och dusch. Somliga stugor har öppen spis. Stugorna vi har förbokat heter Stockstugan, Holken och Dalastugan Vänster. Magdalena och Anna kommer att bo i Dalastugan Höger där flera av aktiviteterna kommer att äga rum.

Följ länken nedan för att läsa mer om stugorna eller titta på andra boendealternativ på Vålådalens Fjällstation. 

Vålådalens Fjällstation/boende

En facebookgrupp kommer att skapas där man kan ställa frågor, få information om resan samt diskutera eventuell samåkning eller delat boende.


Anna hade sitt andliga uppvaknande 2008 och är Reikihealer samt utbildad Samtalscoach med många års erfarenhet av energiarbeten. Hon har även utbildning inom yoga, deltagit på flertalet meditationskurser och retreatresor. Nu är det dags för hennes nästa kliv då hon håller sitt första retreat tillsammans med Magdalena Kay. 

Magdalena är multidimensionell kanal, Spiritual healer, Reiki Master och Storyteller. Hon har varit medial och kommunicerat med uppstigna läromästare sedan barn men öppnade upp sig för det multidimensionella fältet på allvar först 1996 då hon genomgick en existensiell kris. Parallellt med det andliga arbetar Magdalena som vårdadministratör samt skriver på en fantasy triologi som utspelar sig på en annan planet.


Kontakta oss:

magdalena@healspiritlounge.com

info@helandelotus.se