OM OSS

Åsa och Magdalena är båda två mediala i grunden och har utvecklat en healingform vid namn Heal med Åsa Miljand och Magdalena Kay. De arbetar då i team eftersom de har upptäckt att effekten förstärks när de slår ihop sina förmågor och healingen blir betydligt kraftfullare än om det endast är en utövare.

Tillsammans öppnar de upp ett helande fält och bjuder in ljusguider, änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare att bistå i healingprocessen medan de själva fungerar som kanaler för de högre energierna som kommer igenom. Inom detta fält arbetar de också mycket med den violetta och smaragdgröna flamman.


Magdalena Kay

Storyteller, Spiritual Healer, Reiki Master, Channel, photographer

Magdalena har varit medial och haft kontakt med guider och uppstigna mästare sedan hon var barn. Med hjälp av de guider, ärkeänglar och uppstigna mästare som ständigt funnits närvarande i hennes liv så har hon kunnat utveckla och förfina sina förmågor och bli en kraftfull kanal för högre dimensioner.

1998 lärde sig Magdalena spirituell healing och 2009 initierades hon i Reiki. Idag är hon Reiki Master och kan vid förfrågan ta emot elever som vill lära sig Reiki, för närvarande tar hon dock endast emot ett begränsat antal elever. Oftast en elev åt gången.

Vid sidan om det spirituella är Magdalenas stora passion att skriva fantasy. Hon skriver för närvarande på en triologi som förhoppningsvis kommer ut snart.

Skicka e-post: magdalena@healspiritlounge.com


Åsa Miljand

Qhht Practitioner, Bqh Practitioner, Soul Realignment Practitioner, Reiki Healer, Spiritual Healer, Diplomerad Psykosyntesterapeut

Åsa är diplomerad psykosyntesterapeut och är verksam i en rad olika tekniker inom det multidimensionella fältet. Hon har i många år hållit uppskattade meditationer och workshops och allteftersom hennes mediala förmågor har öppnats upp så har hennes fokus alltmer skiftat till healing.

Vid sidan om tekniker som Quantum Healing Hypnos, Beyond Quantum Healing och Soul Realignment så är hon också verksam som meditationsledare, Spirituell healer och Reiki healer.

Om du vill veta mer om Åsa kan du gå in på hennes webbplats: www.nyajorden.se

Skicka e-post: info@nyajorden.se


Följ oss för uppdateringar och nyhetsbrev!