OM OSS

HEAL SPIRIT LOUNGE’s mission är att bistå individer såväl som grupper i andlig utveckling samt inre läkning i form av healing, helande möten och andlig vägledning. Visionen är att skapa en plattform för likasinnade själar i ett sätt att samverka i den stora transformation som nu pågår på jorden.

Grundaren av HEAL SPIRIT LOUNGE är Magdalena Kay som ansvarar för denna webbplats samt bloggen. Hon håller i flera healing cirklar, workshops, healing sessioner, kurser och tar även emot klienter för andlig vägledning.

I ett nära samarbete mellan Magdalena Kay och Åsa Miljand så erbjuds även gemensamma healing cirklar, healing sessioner och retreats. För närvarande är dock Åsa föräldraledig och återkommer våren 2023.


Magdalena Kay

Storyteller, Spiritual Healer, Reiki Master, Multidimensional Channel, photographer

Magdalena har varit medial och haft kontakt med guider och uppstigna mästare sedan hon var barn. Det var dock först efter en existentiell kris 1996 som hon på allvar öppnade upp sig för det multidimensionella fältet. Alltsedan dess har hon fördjupat sina kontakter med guider, ärkeänglar, uppstigna mästare och galaktiska hjälpare.

1998 lärde sig Magdalena spirituell healing och 2009 initierades hon i Reiki. Idag är hon Reiki Master och kan vid förfrågan ta emot elever som vill lära sig Reiki.

Vid sidan om det spirituella är Magdalenas stora passion att skriva. Hon skriver för närvarande på en fantasytriologi som förhoppningsvis kommer ut så småningom.

Skicka e-post: magdalena@healspiritlounge.com


Åsa Miljand

Qhht Practitioner, Bqh Practitioner, Soul Realignment Practitioner, Reiki Healer, Spiritual Healer, Diplomerad Psykosyntesterapeut

Åsa är diplomerad psykosyntesterapeut och är verksam i en rad olika tekniker inom det multidimensionella fältet. Hon har i många år hållit uppskattade meditationer och workshops och allteftersom hennes mediala förmågor har öppnats upp så har hennes fokus alltmer skiftat till healing.

Vid sidan om tekniker som Quantum Healing Hypnos, Beyond Quantum Healing och Soul Realignment så är hon också verksam som meditationsledare, Spirituell healer och Reiki healer.

Om du vill veta mer om Åsa kan du gå in på hennes webbplats: www.nyajorden.se

Skicka e-post: info@nyajorden.se


Följ oss för uppdateringar och nyhetsbrev!