EVENTS

Ö i dimma

H Ö S T E N     2 0 2 1 

 

Atlantis Emerald Temple

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Brännkyrkagatan 41, Stockholm (Mariatorget/Slussen)
Tid: Söndag 10 oktober, kl 14:00-17:00
Kostnad: 700 kr

Cirkeln är fullbokad.

7 deltagare. Begränsat antal platser. 

Åsa Miljand och Magdalena Kay guidar dig på en eterisk resa till Atlantis gyllene tidsålder och det tempel som senare kom att bli Sanningens tempel. Workshopen hålls i läromästaren Hilarions helande energi och avslutas med aktiveringar och energiöverföringar. 

Vi kommer att vara en liten grupp deltagare så att alla får en så individuell upplevelse som möjligt. Workshopen innehåller en kortare föreläsning om Atlantis och The Emerald Temple, guidad meditation, aktiveringar och healing samt en avslutande, stämningsfull blomceremoni. 


Tara Healing & Activation

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Brännkyrkagatan 41, Stockholm (Mariatorget/Slussen)
Tid: Söndag 7 november, kl 14:00-17:00
Kostnad: 700 kr

7 deltagare. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.  

Åsa Miljand och Magdalena Kay guidar dig till en spegelklar sjö söder om Himalaya, mitt i en grönskande dal, omgiven av dimhöljda berg. Här vistas Green Tara och hon välkomnar dig till att finna den vackra plats inom dig där du finner läkning och stillhet. Något som vi alla kan vara i behov av under denna hektiska tid. 

Vi kommer att vara en liten grupp deltagare så att alla får en så individuell upplevelse som möjligt. Workshopen innehåller en kortare föreläsning om Green Tara, guidad meditation, aktiveringar och healing samt en avslutande, stämningsfull blomceremoni. 


 

Tempelresor IIBärare av den feminina kristusenergin

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23 B, Stockholm
Tid: Måndagar, kl 18:30-20:30
Kostnad: 2222 kr för 5 tillfällen. 

Healingcirkeln är fullbokad. 

I höst startar fortsättningen på den populära healing cirkeln Tempelresor. Vi går då ännu mer dedikerat in i våra roller som prästinnor och beger oss ännu högre upp i frekvens. 

Även denna gång  träffas vi under fem tillfällen för att bege oss på eteriska resor och öppna upp för vår inre potential, våra healingförmågor och vår kontakt med högre ljusvarelser såsom ärkeänglar och uppstigna mästare.

Läs mer:


 

Tempelresor I

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Brännkyrkagatan 41, Stockholm. T-banestation: Mariatorget
Tid: Tider för höstens healing cirkel kommer
Kostnad: 2222 kr för 5 tillfällen. 

Tio deltagare. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. 


För dig som ännu inte gått Tempelresor I så kommer vi att starta upp en ny grupp till hösten. Mer om datum och lokal kommer.

Vi möts vid fem tillfällen för att bege oss på eteriska resor och öppna upp vår inre potential, våra healingförmågor och vår kontakt med högre ljusvarelser såsom ärkeänglar och uppstigna mästare.

Läs mer

Om du är intresserad att delta under höstens healing cirkel är du välkommen att anmäla intresse redan nu via mail: 

magdalena@healspiritlounge.com

info@nyajorden.se

 


V Å R E N    2 0 2 1 

 

Avalons Prästinnor – Retreat i Hölick

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Hölick Fiskeläger, Hudiksvall
Datum: Fredag 18 juni – Söndag 20 juni
Kostnad: 1555 kr

Retreatet är fullbokat. Kontakta oss om du är intresserad av få förtur till vårt kommande retreat i september. Även då kommer vi att vara i Hölick. 

I priset ingår kurskostnaden. Deltagarna betalar och bokar sin resa och sitt boende själv, samt står för sina egna matkostnader.


Drömmer du också om att få komma ut i naturen i ett spirituellt sammanhang och umgås med likasinnade vid en knastrande brasa under midnattssolen, gå barfota på en mjuk sandstrand och lyssna till ljudet av skummande vågor?

Helgen 18-20 juni, precis innan sommarsolståndet, beger vi oss till natursköna Hölick i Hudiksvall för att hålla ett två dagars retreat med temat Avalons prästinnor. Under dessa dagar samlas vi vid havet, kopplar upp oss med älvor, naturväsen och Moder jord för att sjunga in öppningen av portalen vid sommarsolståndet. Helgen kommer att bjuda på meditation, healing, aktiveringar och energiöverföringar samt umgänge vid öppen brasa.  

Läs mer:


Tempelresor I

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Brännkyrkagatan 41, Stockholm. T-banestation: Mariatorget
Tid: Söndagar 15:00-17:00
Kostnad: 2222 kr för 5 tillfällen. 

Sex deltagare. 


Vid fem tillfällen möts vi för att bege oss på eteriska resor och öppna upp vår inre potential, våra healingförmågor och vår kontakt med högre ljusvarelser såsom ärkeänglar och uppstigna mästare.

Läs mer

Vårens healing cirkel är fulltecknad. Om du är intresserad att delta under höstens healing cirkel är du välkommen att anmäla intresse redan nu via mail: 

magdalena@healspiritlounge.com

info@nyajorden.se


 


Mail:

magdalena@healspiritlounge.com

info@nyajorden.se