TEMPELRESOR I


Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23 B, Stockholm
Tid: Tider för höstens healing cirkel kommer
Kostnad: 2222 kr för 5 tillfällen. 

Begränsat antal platser, max 10 deltagare. Först till kvarn gäller.Vi möts vid fem tillfällen för att bege oss på eteriska resor och öppna upp vår inre potential, våra healingförmågor och vår kontakt med högre ljusvarelser såsom ärkeänglar och uppstigna mästare.

1. Delphis systrar – Apollons tempel
Första tillfället, Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Under vår första resa beger vi oss till Delphi. Kvällen startar med meditation som för oss genom tid och rum till Apollons soliga tempel och prästinnorna i Delphi. Vi upplever de vackra och behagfulla energierna i denna svunna oas som vi under meditationen för med oss hem och sedan använder oss av under kvällens andra del.  

2. Hilarion – Sanningens tempel
Andra tillfället, Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Sanningens tempel är ett eteriskt tempel som befinner sig högt ovan bergen på Kreta. Denna kväll stiger vi in i en högre dimension och möts av läromästaren Hilarion och en lång rad ljusvarelser. I Sanningens tempel tar vi emot healing på en hög nivå, frigör blockeringar och tar emot aktiveringar som möjliggör att vi blir ännu mer mottagliga för de högre frekvenser som nu finns tillgängliga på jorden. 

3. Green Tara – Närheten av Himalaya
Tredje tillfället, Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Någonstans söder om Himalaya så ligger en stillsam sjö undangömd mellan dimhöljda berg, vita lotusblommor ligger på den spegelblanka vattenytan och runt om sjön växer spirande grönska. På denna underbara naturplats möts vi av Green Tara, alla buddhors heliga moder. Tara har en betydelsefull roll inom tibetansk buddhism och inom vissa grenar inom buddhismen anses hon vara en kvinnlig buddha. Hon förekommer även inom hinduismen där hon är en form av Shakti. Tara beskyddar människor i nöd, visar vägen för upplysning, befriar människor från blockeringar och distraktioner men är också en stor helare som kan vara till hjälp vid sjukdomar och ohälsa. Under kvällen hjälper Green Tara oss att släppa taget om blockeringar och distraktioner så att vi kan se klarare på oss själva och våra liv. Vi får också ta del av hennes mycket rena, feminina energier. 

4. Maria Magdalena – Glastonbury Tor
Fjärde tillfället, Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Maria Magdalena är en översteprästinna och mystiker som symboliserar den feminina aspekten av kristusenergin. Hon bjuder in oss att gå djupare in i våra gudomliga själv och lyfta dessa aspekter inom oss själva. Kvällen börjar med meditation och avslutas i en helande ceremoni.  

5. Kristusenergin – Genesarets sjö (Galileen)
Femte tillfället, Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23 B, Stockholm

Oavsett om man är kristen eller ej så har Jesus och hans lärjungar stor betydelse i vår historia. Jesus var en stor läromästare som kom till jorden för att sprida budskap om den högsta kärleken och hans budskap är högst relevant även idag. Vi beger oss till Genesarets sjö för att möta Jesus och hans lärjungar för att ta del av den mycket rena energi som de var förutbestämda att föra ned till jorden. Healing cirkeln avslutas med många aktiveringar och vi initieras att bära den helande kristusenergin. Vårens healing cirkel är fulltecknad. För höstens cirkel kommer vi att lägga upp tid och plats inom kort. Om du är intresserad att delta under höstens healing cirkel är du välkommen att anmäla intresse redan nu via mail: 

magdalena@healspiritlounge.com

info@nyajorden.se