Tempelresor II – Bärare av den feminina kristusenergin

Ledare: Åsa Miljand & Magdalena Kay
Plats: Hälsans hus, Mellanrummet, Fjällgatan 23B, Stockholm
Tid: Tider för höstens healing cirkel kommer
Kostnad: 2222 kr för 5 tillfällen. 

Begränsat antal platser, max 10 deltagare. Först till kvarn gäller.


Vi möts vid fem tillfällen för att bege oss på eteriska resor och öppna upp vår inre potential, våra healingförmågor och vår kontakt med högre ljusvarelser såsom ärkeänglar och uppstigna mästare.

1. The Magdalene Order – Glastonbury
Måndag 23 augusti, kl 18:30-20:30, Fjällgatan 23 B, Stockholm (Hälsans hus, mellanrummet)

Vi beger oss än en gång till Glastonbury, denna gång för att fortsätta det vi påbörjade under Tempelresor I. Som prästinnor i The Magdalene Order förenas vi i Maria Magdalenas energi, tar emot guidning, aktiveringar och uppmanas att bära fanan för den feminina kristusenergin som finns inom oss alla.

2. Holy Amethyst – Kristallstaden
Måndag 6 september, kl 18:30-20:30, Fjällgatan 23 B, Stockholm (Hälsans hus, Mellanrummet)

Högt upp i dimensionerna i en av de många kristallstäder som befinner sig ovan jorden så bjuds vi in i Holy Amethyst tempel. Holy Amethyst hjälper oss att rena våra energier med den violetta flamman och transmuterar de delar inom oss som inte är i harmoni med vårt högre själv. Vi frigörs från blockeringar, tar emot aktiveringar och höjer våra frekvenser så att vi mer obehindrat kan röra oss i de högre dimensioner där Universums gudomliga varelser huserar.

3. Isis – Sirius
Måndag 20 september, kl 18:30-20:30, Fjällgatan 23 B, Stockholm (Hälsans hus, Mellanrummet)

Isis var Egyptens främsta gudinna under antiken och dyrkades som gudinnan för fertilitet, moderskap, magi, död, healing och återfödelse. Än idag räknas hon som en mycket kraftfull gudinna i spirituella kretsar och anses vara en stor magiker med stora kunskaper inom magi och mystik. Vi beger oss denna kväll till Sirius där hennes sanna hemvist är. Under kvällen tar Isis oss under sina vingar och initierar oss till sina lärjungar. Vi tar emot starka aktiveringar och skiftar ännu djupare in i våra roller som prästinnor.

4. Lady Venus & Sanat Kumara – Venus
Måndag 4 oktober, kl 18:30-20:30, Fjällgatan 23 B, Stockholm (Hälsans hus, Mellanrummet)

I en uppstigen del av Venus tar Lady Venus och Sanat Kumara emot oss i sin hemvist. Högt belägen på ett kalkstensberg tornar deras vita palats upp och blickar ut över undersköna nejder och en djupblå vik vars vatten sägs inrymma oändlig visdom. Den uppstigna delen av Venus har nu kommit att bli ett lärosäte för högre visdom och kvällen bjuder på venusiansk energi, kraftfulla aktiveringar och vägledning från Lady Venus och Sanat Kumara.

5. Elohim – Universum
Måndag 18 oktober, kl 18:30-20:30, Fjällgatan 23 B, Stockholm (Hälsans hus, Mellanrummet)

I vår avslutande del går vi mycket högt upp i dimension och möter de gudomliga varelser som sörjer för Universums skapelsekrafter. I denna sfär befinner vi oss helt bortom tid och rum och de aktiveringar som kommer igenom är mycket, mycket kraftfulla. Denna kväll kommer vi i kontakt med våra högre medvetanden och förenar oss med den högsta källan.
magdalena@healspiritlounge.com

info@nyajorden.se