Energierna för januari

Magdalena Kay • Energierna för Januari • Photography: Magdalena Kay


När jag tonar in på januari 2021 så ser jag en vit, diamantskinande energi som är mjuk, feminin men också har en mycket potent skaparenergi. Denna energi kommer att sätta tonen för i stort sett hela året; den feminina skaparkraften. Under detta år drivs vi av en inre vilja att samskapa i grupp, sträva efter förening, enhet och även återgå till vårt ursprung; naturen, det genuina och det oförstörbara. All form av kreativitet kommer att vara gynnsamt under året och det kommer att födas många nya idéer och uppfinnigar.

Medan allting tycktes stå stilla i det forna året och det var svårt att få igenom några produktiva idéer så kommer saker och ting röra sig framåt igen under detta år, men vi kommer inte att gå tillbaka till det som var utan istället är det förändring som energin forcerar framåt. Redan i januari öppnas energierna upp för att saker och ting ska sättas i rullning och ju längre in på året vi kommer desto mer fart tar det.

Under januari månad så är tiden då vi lägger våra planer och vi får mycket stöd i detta genom de energier som planeten har öppnat upp för, med Universums hjälp får vi både inspiration och skaparkraft och ju mer du är villig att öppna upp dig för dessa energier desto mer framgångsrik kommer du att bli i dina kreativa projekt. Det är som om Universum nu ger en skjuts framåt till alla som är redo att använda sig av sina inre tillgångar och ge sig hän den inspiration och de idéer som kommer. När du befinner dig i din skaparbubbla så är du heller inte så mottaglig för det som sker i det yttre, den oreda och kaoset som till stor del ännu kommer att råda i det globala fältet. Din kreativitet blir därmed som en rofylld oas att dra sig undan till då den yttre världen känns jobbig och svår.

Att vara kreativ eller befinna sig i ett kreativt flöde behöver inte nödvändigtvis betyda att du är konstnär eller artistiskt lagd. Det kan lika gärna handla om kreativa och nydanande idéer eller ett annorlunda sätt att lösa saker på. Kreativitet finns det nytta av i alla områden i samhället.

För er som vill starta upp något nytt under 2021 så finns det stödjande energier för det. I januari är energin gynnsam för att sätta igång planer och genomdriva projekt som stått stilla under en tid. Allt som stått stilla ska nu gå framåt och sättas i rörelse. Året i stort kommer att stå för förändringar av olika slag så vänj dig vid tanken att livet inte kommer att följa en stadig, utstakad linje detta år, istället kommer 2021 bjuda på tvära kast och oförutsedda händelser. Det gäller nu att stå stadigt i vindarna och lära sig att flyta med vågorna istället för att försöka stå emot dem. Förändringarnas vindar är skonsammare mot de som lär sig att navigera i det nya och som befinner sig i sitt flöde. För det är vår skaparkraft och kreativiteten som ska stå i centrum nu, det är genom vår skaparkraft som vi skapar den nya tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s